Valpeaktivering

Staff valper
Staff valper

 

Lek mye med din valp! Det er en ren investering for deres framtidige relasjon. Siden en liten valp ikke er fysisk klar for alt for lange turer, så er aktivisering inne en fin måte å ha det gøy sammen. I stedet for å bli værende fast i et mønster med bare ball- og pinnekast, må man som “lekeleder” finne på litt mer givende leker som aktiverer både kropp og sinn.

– De fleste valpeøvelser går kjempebra å gjøre inne. Sitt, ligg, bli, kontaktøvelser, apportering, finne godbiter eller å trene små sirkus kunster krever svært liten plass. Vær positiv og ha det gøy med valpen din. Men glem ikke å trene innkalling når dere er ute!

– Om fantasien stagnerer fins det morsomme aktiviseringsspill som selv valper synes er morsomt.

Her finner du slike spill og leker

 

 

 

 

2 kommentarer til «Valpeaktivering»

    1. Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙂 Om du har valp og er interessert i å være med i Hundepoter’s V.I.P Valpeklubb, kan du sende en mail til info@hundepoter.no og skrive hvilken hunderase, kjønn og hvor gammel valpen din er. Da får du gavekort som velkomstpresang på 100,- masser av info om valp og produktnyheter, eksklusive rabatter og tilbud til deg som V.I.P valp ++
      Det er gratis for deg å være med 🙂

Det er stengt for kommentarer.